PHP 7.4 beschikbaar

1 april 2020

Vanaf vandaag is PHP 7.4 beschikbaar voor alle websites bij NederHost. De versie van PHP die wordt gebruikt voor je website kun je zelf wijzigen in Mijn NederHost. Je hebt de keuze uit alle versies vanaf (hardened) 5.6 t/m 7.4.

Wijziging algemene voorwaarden

29 juni 2020

NederHost heeft de algemene voorwaarden aangepast. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle met NederHost gesloten overeenkomsten. De nieuwe voorwaarden hebben betrekking op direct opzegbare diensten en een aangepaste Fair Use Policy.

Je mailbox werkt voortaan als vanzelf

6 juli 2020

NederHost heeft de manier waarop je e-mail gebruikt met je favoriete e-mailprogramma eenvoudiger gemaakt. Je hoeft nu in de meeste gevallen geen serverinstellingen meer te doen.

Privacyverklaring aangepast

8 juli 2020

De privacyverklaring van NederHost is aangepast. Naast een aantal verduidelijkingen en aanvullingen is Matomo toegevoegd als analytics-dienst. Deze zal binnen enkele weken Google Analytics vervangen.

Wijziging standaard mailpolicies

21 september 2020

NederHost gaat de standaard ingestelde DNS-records voor e-mailpolicies (zoals SPF en DMARC) aanpassen. Deze aanpassing heeft geen gevolgen voor het functioneren van e-mail maar gaat het misbruik van domeinnamen die niet worden gebruikt voor e-mail tegen.

Controle afzenderadres aangescherpt

13 oktober 2020

NederHost gaat de configuratie van de uitgaande mailserver aanpassen zodat er alleen nog e-mail kan worden verzonden vanaf e-mailadressen die zijn gekoppeld aan de gebruikte inlognaam.

Migratie naar nieuwe webhosting

16 oktober 2020

NederHost heeft de webhostingdienst vernieuwd; zo is het nu eenvoudiger om meerdere websites op één hostingaccount te plaatsen. Nieuwe webhosting wordt al vanaf augustus standaard voor nieuwe websites gebruikt, en in november worden ook alle bestaande websites overgezet. Het overzetten van de websites gebeurt zonder downtime en ook aan het beheer verandert in principe niets.