Keuzehulp

In een paar stappen helpt NederHost je met het samenstellen van een hostingpakket op maat. Het doorlopen van de keuzehulp is vrijblijvend; aan het eind weet je precies wat het allemaal gaat kosten maar je hoeft nog niets.

Vul de gewenste domeinnaam in om de beschikbaarheid te controleren. NederHost kijkt automatisch ook naar eventuele alternatieve of aanvullende extensies.

Vul de domeinnaam of domeinnamen in die je wilt verhuizen. Als je meerdere domeinnamen wilt invullen dan kun je deze scheiden door spaties en/of komma's, of plaats iedere domeinnaam op een aparte regel.

De naam van je organisatie of website.

Kies, indien van toepassing, één of twee trefwoorden die je primaire bedrijfsactiviteit of het onderwerp van je website het best omschrijven.

Vul de reeds geregistreerde domeinnaam in. Je kunt ook meerdere domeinnamen invoeren, gescheiden door spaties en/of komma's.

Website op

Wil je een website draaien op ? Als je het nu nog niet zeker weet dan kun je dit ook later nog beslissen; bij NederHost kun je op ieder moment hostingdiensten aan je domeinnaam toevoegen zonder gedoe.

De meeste gangbare CMS-en en andere software zijn vanuit Mijn NederHost met één klik te installeren.

Je kunt onbeperkt websites op een hostingaccount plaatsen, maar die draaien dan wel in een gedeelde procesruimte. Dit is geschikt voor meerdere gerelateerde websites maar niet voor het wederverkopen van hosting.

Als je je website elders laat hosten dan kun je zelf in Mijn NederHost de benodigde DNS-records instellen om je domeinnaam naar de juiste server te laten verwijzen.

Goed om te weten: webhosting is bij NederHost direct opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

E-mail op

Wil je e-mail ontvangen op ? Als je het nu nog niet zeker weet dan kun je ook dit later nog beslissen.

Je stelt MX-records en eventuele aanvullende records eenvoudig in vanuit Mijn NederHost.

Wellicht is Batched SMTP geschikt voor deze situatie. Deze keuzehulp zal geen Batched SMTP voor je bestellen, vraag advies bij NederHost als je wilt weten of deze dienst geschikt is.

Iedere mailbox bij NederHost kan voor een onbeperkt aantal adressen e-mail ontvangen. Voor iedere persoon die e-mail leest onder jouw domein heb je in principe één mailbox nodig.