Serieuze hosting bij NederHost

1

Hosting op redundant uitgevoerd cluster

Jouw mailbox of website draait bij NederHost op meerdere servers. Alles blijft dus doordraaien bij een storing of als NederHost onderhoud uitvoert. Daarom kan NederHost ook een uptime beloven van tenminste 99,9% - en halen we dat in de praktijk makkelijk.

2

Jouw data veilig op Nederlandse bodem

De gegevens die je in je mailbox of website bewaart worden door NederHost uitsluitend op Nederlandse bodem gehost. Dit geldt ook voor de offsite backups die we dagelijks van je gegevens maken.

3

Je website standaard beveiligd met HTTPS

Je webhosting bij NederHost wordt standaard beveiligd met een certificaat van Let’s Encrypt – daar hoef je zelf niets voor te doen. Wel zo fijn dat je veilig kunt inloggen en ook de gegevens van je klanten op die manier worden beschermd. Als je wilt mag je ons ook betalen voor een commercieel certificaat.

4

DNSSEC en DANE

NederHost was één van de eerste Nederlandse registrars die DNSSEC voor alle domeinnamen standaard inschakelde. DNSSEC is saai maar wel belangrijk, fijn dus als je hoster dat goed voor je regelt. Ook met DANE was NederHost er vroeg bij; deze standaard wordt tegenwoordig vooral gebruikt voor het versleutelen van verkeer tussen mailservers.

5

Moderne e-mailstandaarden: DKIM, SPF en DMARC

NederHost ondersteunt moderne e-mailstandaarden die spam en phishing vanaf jouw domein tegen moeten gaan. Bescherm de reputatie van je maildomein met DKIM en stel vanuit Mijn NederHost eenvoudig DMARC en SPF goed in.

6

IPv6 net zo belangrijk als IPv4

NederHost vindt het onverstandig om IPv6 te blijven negeren en ziet ook geen reden om hosting niet via IPv6 bereikbaar te maken. Alle diensten van NederHost zijn dus al sinds de World IPv6 Launch van 06-06-2012 standaard ook bereikbaar via IPv6.

7

Beveiligde verbindingen

Dit zou anno 2019 geen onderscheidend kenmerk moeten zijn maar het is schijnbaar nog steeds het vermelden waard: uiteraard zijn je verbindingen met de NederHost-servers voor het ophalen en verzenden van e-mail en het beheren van je website standaard TLS-versleuteld.

8

Het juiste gereedschap voor je website

Of je nu een doorgewinterd webdesigner bent of je eerste website bouwt: NederHost ondersteunt je met de juiste software. In Mijn NederHost installeer je WordPress of een ander CMS met een paar klikken. Maar je kunt ook inloggen via SSH om je website met de hand te bewerken of de logbestanden eens goed te bekijken.

NederHost ondersteunt natuurlijk PHP en CGI-scripts maar ook Ruby on Rails- en NodeJS-applicaties kun je gewoon op de shared hostingomgeving draaien.

Over NederHost

NederHost levert al sinds 1999 kwaliteitshosting met een combinatie van kleinschaligheid en self-service op basis van in eigen huis ontwikkelde software. Doordat we de klant de mogelijkheid geven zelf veel te regelen kunnen we goede ondersteuning bieden daar waar het echt nodig is. NederHost is zelf registrar voor .nl, .be en .eu en is aangesloten bij branchevereniging ISPConnect.