HTTPS en HTTP/2 zijn nu standaard

NederHost heeft een nieuwe versie van het webhostingplatform in gebruik genomen. Op deze nieuwe versie staan HTTPS en HTTP/2 nu standaard voor alle websites ingeschakeld, ook als je gebruik maakt van een wildcard-domein. De benodigde certificaten worden gratis verstrekt door Let’s Encrypt.

Als je HTTPS uit zou willen schakelen voor je website dan is dat uiteraard mogelijk vanuit Mijn NederHost. Je kunt hier ook opgeven of je liever een commercieel certificaat laat installeren op je website. Standaard stuurt NederHost bezoekers van je website niet door naar HTTPS, maar ook dit kun je eenvoudig vanuit Mijn NederHost zelf instellen.

HTTP/2 is een update van het HTTP-protocol gebaseerd op het door Google ontwikkelde SPDY. Met HTTP/2 worden gegevens tussen browser en webserver efficiƫnter en sneller uitgewisseld. De meeste browsers ondersteunen HTTP/2 alleen in combinatie met HTTPS, dus het kan noodzakelijk zijn om je site via HTTPS te benaderen om een verschil te merken.

Ander nieuws

Nieuwe website

De website van NederHost is vernieuwd, niet alleen qua uiterlijk maar ook ‘onder de motorkap’. Zo is het bestelproces verder gestroomlijnd en helpt NederHost je nu nog beter met het vinden van een vrije domeinnaam. Alle technische helpdeskpagina’s zijn nu verzameld in de kennisbank die beter doorzoekbaar is.

We zijn zelf erg tevreden met de nieuwe site maar we horen natuurlijk ook graag wat jij ervan vindt.

Wijziging rekeningnummer

Het rekeningnummer van NederHost wijzigt; het oude ING-nummer wordt vervangen door NL32 KNAB 0257 6496 62. Voortaan kunt u uw factuurbetalingen overmaken naar dit nieuwe rekeningnummer. U kunt uiteraard ook elektronisch blijven betalen en/of NederHost een incassomachtiging verlenen, beide regelt u eenvoudig vanuit Mijn NederHost.

Nieuwsarchief