Win én verdien het vertrouwen van uw bezoekers

Als u gebruikers van uw website of andere dienst persoonlijke gegevens laat versturen over het internet, zorg er dan voor dat deze versleuteld worden overgedragen. Voor een website doet u dit met HTTPS, voor andere diensten met SSL of TLS. Met behulp van certificaten zorgt u voor een veilige uitwisseling van de cryptografische sleutels die hierbij worden gebruikt.

De groene balk

Door gebruik te maken van certificaten die zijn ondertekend door breed erkende instanties wordt uw beveiligde website zonder vervelende waarschuwingen geaccepteerd door alle gangbare browsers. Als u nog een stap verder wilt gaan dan kunt u er zelfs voor kiezen om uw aanvraag uitgebreid te laten controleren. Certificaten die via deze extended validation (EV) worden uitgegeven worden door de meeste webbrowsers expliciet als vertrouwd weergegeven, bijvoorbeeld door de adresbalk groen te kleuren.

Voordelig én eenvoudig via NederHost

Als u uw HTTPS-website bij NederHost draait dan kunt u het hele technische beheer, inclusief het genereren van een sleutelpaar en CSR, aan NederHost uit handen geven. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een CSR aan te bieden; ook dan is het bestelproces zo eenvoudig als het aanvragen van een domeinnaam. Bij domeingevalideerde certificaten kunt u de aanvraag vervolgens per e-mail bevestigen waarna het certificaat doorgaans binnen enkele minuten wordt geleverd.