Webmail terugzetten naar de oude gebruikersinterface

NederHost heeft een nieuwe versie van webmail uitgerold waarbij standaard gebruik wordt gemaakt van een nieuwe "responsive" gebruikersinterface. Als je gewend bent geraakt aan de oude interface dan is die ook nog beschikbaar. Hervoor is het nodig om (eenmalig) een instelling te wijzigen:

• Na het inloggen kies je links in het menu voor Instellingen.
  • In de linkerlijst staat "Instellingen" standaard al geselecteerd, kies in de rechterlijst nu "Gebruikersinterface"
  • Onder "Interfacestijl" kies je voor "Larry" om de voorgaande gebruikersinterface te gebruiken. Klik op "Opslaan" om de wijzigingen op te slaan.

In het vervolg wordt de interfacestijl automatisch aangepast nadat je bent ingelogd (de loginpagina zelf blijft wel in de nieuwe stijl).