E-mailadres bevestigen

Voor een aantal domeinextensies is het noodzakelijk om na registratie, verhuizing of wijziging van de domeinnaam het e-mailadres van de contactpersoon te bevestigen. Je krijgt hiervoor een bericht van met een link naar de NederHost-website. Je hoeft na het klikken op de link geen extra informatie in te voeren.

Deze e-mail wordt verzonden door de ICANN-registrar die voor NederHost je domeinregistratie beheert en is daarom niet elektronisch ondertekend.

Het is van belang dat je deze bevestiging tijdig uitvoert. Bij het uitblijven van de bevestiging van een e-mailadres kan de domeinnaam tijdelijk ontoegankelijk worden gemaakt. De bevestiging hoeft per e-mailadres slechts eenmalig te worden uitgevoerd. De bevestigingsprocedure is van toepassing op in ieder geval alle gTLDs (zoals .com, .net, etc.) - voor domeinnamen onder .nl, .be en .eu is bevestigen niet nodig.

Let op: klik nooit op een website die niet naar de NederHost-website verwijst en vul geen gegevens. Neem bij twijfel over een e-mailbericht altijd contact op met NederHost of stuur het bericht door naar NederHost.