Hosting bestellen

* Serieuze hosting:

Hosting op een redundant uitgevoerd cluster met 99,9% uptimegarantie

Iedere website of mailbox bij NederHost draait op meerdere servers. Alles blijft dus doordraaien bij een serverstoring of als NederHost onderhoud uitvoert. Daarom belooft NederHost 99,9% uptime - en maakt NederHost dit al sinds 1999 waar.

Jouw data blijft in Nederland

De gegevens die je in je mailbox of website bewaart worden door NederHost uitsluitend op Nederlandse bodem gehost. Dit geldt ook voor de offsite backups die we dagelijks van je gegevens maken.

Je website is standaard beveiligd met HTTPS

Webhosting bij NederHost wordt standaard beveiligd met een certificaat van Let's Encrypt - daar hoef je zelf niets voor te doen. Inloggegevens van je CMS én de gegevens van je bezoekers vliegen dus niet zomaar over open wifi.

DANE voor versleutelde e-mail en DNSSEC is uiteraard standaard

NederHost was één van de eerste Nederlandse registrars die DNSSEC voor alle domeinnamen standaard inschakelde. DNSSEC is saai maar wel belangrijk, dus fijn als je hoster dat goed voor je regelt. Ook met DANE loopt NederHost voorop; tegenwoordig is deze standaard vooral van belang voor het beveiligd uitwisselen van e-mail.

Moderne e-mailstandaarden: DKIM, SPF en DMARC

NederHost ondersteunt moderne e-mailstandaarden die spam en phishing vanaf jouw domein tegen moeten gaan. DKIM-signing is standaard en DMARC en SPF stel je vanuit Mijn NederHost eenvoudig zelf in.

IPv6 net zo belangrijk als IPv4

De IPv4-adressen zijn nu echt aan het op raken. Goed om te weten dus dat NederHost al sinds 2012 alle websites en andere diensten standaard via IPv6 bereikbaar maakt.

Beveiligde verbindingen voor o.a. veilig e-mail lezen

NederHost ondersteunt uiteraard het gebruik van beveiligde verbindingen voor het inloggen via IMAP, POP3 en SFTP. Webmail loopt uiteraard via HTTPS, net als alle andere websites bij NederHost.

Het juiste gereedschap voor je website: van shell tot one click install

Doorgewinterde webdesigner of je eerste website aan het bouwen: NederHost geeft je de juiste tools. Vanuit Mijn NederHost installeer je met één klik WordPress, Joomla of tientallen andere applicaties. Maar je kunt ook via SSH op de shell inloggen om de logbestanden van je website te bekijken of je Ruby on Rails- of NodeJS-applicatie te beheren.

Een deskundige helpdesk

Je kunt bij NederHost in principe alles zelf regelen maar als je toch hulp nodig hebt dan wordt je niet met een kluitje het riet in gestuurd. De helpdesk van NederHost staat je met deskundig advies bij voor vragen over alle diensten. De helpdesk is 24/7 per e-mail bereikbaar.

Maatschappelijk verantwoorde hosting

Alle hosting van NederHost draait op groene stroom en NederHost sponsort Bits of Freedom, de beweging die opkomt voor internetvrijheid in Nederland.