Hosting bestellen

Vul de gewenste domeinnaam in om de beschikbaarheid te controleren. NederHost kijkt automatisch ook naar eventuele alternatieve of aanvullende extensies.

Vul de domeinnaam of domeinnamen in die je wilt verhuizen. Als je meerdere domeinnamen wilt invullen dan kun je deze scheiden door spaties en/of komma's, of plaats iedere domeinnaam op een aparte regel.

De naam van je organisatie of website.

Kies, indien van toepassing, één of twee trefwoorden die je primaire bedrijfsactiviteit of het onderwerp van je website het best omschrijven.

Vul de reeds geregistreerde domeinnaam in. Je kunt ook meerdere domeinnamen invoeren, gescheiden door spaties en/of komma's.

.

Alle instellingen zijn op ieder moment te wijzigen in Mijn NederHost. Je kunt later eventueel extra websites of andere applicaties toevoegen aan dit webhosting-account. Een asterisk (*) bij websitenaam betekent dat de website onder alle subdomeinen van beschikbaar is. Alternatieve opties zijn 'www' of, als je een site aan het migreren bent, 'www-nieuw'.

Het standaardprofiel is voldoende voor de meeste websites, en je kunt ieder moment up- of downgraden. Als je nu al weet dat je meer nodig hebt dan het standaardprofiel of direct meer schijfruimte wilt dan kun je dat hieronder aanpassen.


Nog niet zeker of je e-mail nodig hebt? Je kunt altijd later alsnog een mailbox bestellen.

@

Voer alleen het deel voor @ in van eventuele aliassen, gescheiden door komma's en/of spaties.