Batched SMTP voor je domein bestellen

Batched SMTP is bedoeld voor het ontvangen van een e-mail voor een domein op je eigen mailserver. Als je geen mailserver beheert maar wel e-mail wilt lezen op je eigen domein dan bestel je een mailbox op domein.

Vul de gewenste domeinnaam in om de beschikbaarheid te controleren. NederHost kijkt automatisch ook naar eventuele alternatieve of aanvullende extensies.

Vul de domeinnaam of domeinnamen in die je wilt verhuizen. Als je meerdere domeinnamen wilt invullen dan kun je deze scheiden door spaties en/of komma's, of plaats iedere domeinnaam op een aparte regel.

De naam van je organisatie of website.

Kies, indien van toepassing, één of twee trefwoorden die je primaire bedrijfsactiviteit of het onderwerp van je website het best omschrijven.

Vul de reeds geregistreerde domeinnaam in. Je kunt ook meerdere domeinnamen invoeren, gescheiden door spaties en/of komma's.

De hostnaam of het IP-adres van de mailserver waarop NederHost de e-mail kan afleveren.

De poort waarop de e-mail wordt afgeleverd. Standaard is dit poort 25 maar je kunt iedere willekeurige poort opgeven waarop je mailserver te bereiken is.

Geef een e-mailadres op dat als contactadres voor dit domein kan worden gebruikt. De postmaster ontvangt o.a. een overzicht van e-mail die door de mailserver is geweigerd.