Uw sites testen zonder domeinnaam

Als u nog geen domeinnaam heeft toegekend aan uw site of als u wacht op het doorvoeren van DNS-wijzigingen dan kunt u toch uw nieuwe site al testen. Iedere site heeft een testadres van de vorm sitenaam.gebruikersnaam.webhost.nederhost.net waarin 'sitenaam' de door u gekozen naam van de site is, en 'gebruikersnaam' de gebruikersnaam die is gekoppeld aan uw WebSpace.

Als u bijvoorbeeld de nieuwe website 'mijnsite' op uw WebSpace met gebruikersnaam wsp12345 wilt zien dan gaat u naar mijnsite.wsp12345.webhost.nederhost.net. Deze URL werkt zodra de configuratie op de webservers is gewijzigd (doorgaans binnen enkele minuten).

Het testadres dat is verbonden aan een specifieke site kunt u ook zien bij de instellingen van die site in Mijn NederHost.

Gerelateerde artikelen

Sites op uw WebSpace beheren
Op uw WebSpace kunt u binnen de beschikbare ruimte een onbeperkt aantal sites configureren en plaatsen in afzonderlijke directories.
Ontwikkel- en stagingomgevingen gebruiken
WebSpace maakt het u mogelijk om eenvoudig ontwikkel- en stagingomgevingen in te richten die u vervolgens overzet naar de productieomgeving.