Outlook Express geeft een foutmelding met daarin de vermelding van foutcode 0x800C0133.

Oorzaak

Het bestand op uw computer waarin Outlook Express e-mail bewaart is gecorrumpeerd geraakt. Dit betekent dat het bestand (deels) onleesbaar is geworden.

Dit probleem heeft geen betrekking op uw mailbox op de servers van NederHost. Wij kunnen het daarom helaas niet voor u oplossen.

Oplossing

Maak een nieuwe mailbox aan en kopieer de e-mail vanuit de mailbox die de foutmelding veroorzaakt naar de nieuwe mailbox. Vervolgens verwijdert u de gecorrumpeerde mailbox.

In sommige gevallen is de gecorrumpeerde mailbox helemaal niet meer benaderbaar. In dat geval adviseren we u een backup terug te zetten. We raden u aan om geen reparatieprogramma te gebruiken dat niet van Microsoft zelf afkomstig is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de ondersteuningsafdeling van Microsoft of uw computerleverancier. U kunt ook op de website van Microsoft zoeken op de foutcode.

Om het probleem in de toekomst te voorkomen kunt u overwegen om uw e-mail op te halen via IMAP. De e-mail blijft dan op de server van NederHost staan.

Gerelateerde artikelen

Als uw mailbox (bijna) vol is
De ruimte die uw e-mail bij NederHost mag innemen is groot maar niet onbeperkt. Als uw mailbox (bijna) vol is dan dient u maatregelen te nemen.
E-mail wordt retour afzender gestuurd
E-mail die niet kan worden bezorgd gaat retour afzender, waarbij de reden van retourzending wordt meegegeven.
Ontvangen of verzenden via een versleutelde verbinding werkt niet
Het versturen of ontvangen van e-mail via een beveiligde verbinding werkt niet.
U krijgt de melding "please login with username and password before sending email" bij versturen
Het versturen van e-mail via de SMTP-server werkt niet, u krijgt de melding "Recipient address rejected: please login with username and password before sending email"
U krijgt de melding "login with the correct username and password to send DKIM signed email" bij versturen
Het versturen van e-mail via de SMTP-server werkt niet, u krijgt de melding "Recipient address rejected: login with the correct username and password to send DKIM signed email from <domain>" waarbij <domain> uw domeinnaam is.