Migratie domeinnamen 2013/2014

NederHost verplaatst in 2013 en 2014 een aantal domeinnamen van registrar. Het gaat om de volgende domeinnamen:

  • Domeinnamen onder .com, .net, .org, .biz en .info die voor mei 2009 werden geregistreerd of verhuisd en op dit moment zijn ondergebracht bij CSL GmbH worden verplaatst naar Key Systems GmbH.
  • Domeinnamen onder .eu die op dit moment zijn ondergebracht bij CSL GmbH en Key Systems GmbH worden verplaatst naar NederHost.

Deze verhuizingen worden door NederHost afgehandeld, u merkt hier in principe niets van en u hoeft niets te bevestigen. In sommige gevallen kunt u een bericht ontvangen van de registrar of registry dat uw domeinnaam werd aangepast of verhuisd; als u hier vragen over heeft of als er een andere registrar staat vermeld dan de hierboven genoemde neem dan contact op met NederHost. Ook worden voor domeinnamen onder alle extensies behalve .eu de contactgegevens korte tijd gewijzigd naar een speciaal e-mailadres van NederHost. Dit is alleen bedoeld om de verhuizing geautomatiseerd te kunnen bevestigen en wordt na de migratie weer hersteld.

Gerelateerde artikelen

Uw domein verhuizen naar NederHost
Een domeinverhuizing is tegenwoordig niet meer ingewikkelder dan een nieuwe registratie. NederHost legt u graag uit hoe u dit regelt.
Uw domeinverhuizing escaleren
Als u uw domeinnaam onder .nl wilt verhuizen naar NederHost, maar uw huidige registrar weigert een domain token te verstrekken, dan kunt u de verhuizing escaleren.
Facturen van derden voor uw domeinnaam
Als u van een andere partij dan NederHost berichten ontvangt over (betalingen voor) uw domeinnaam, negeer deze dan.
Up to date check (WDRP)
Voor sommige domeinnamen ontvangt u jaarlijks een WDRP-bericht waarin u wordt gevraagd de gegevens van uw domein te controleren.