Alle ruimte voor uw sites

Met WebSpace plaatst u een onbeperkt aantal sites op één gedeelde ruimte op het hostingcluster van NederHost. Uw sites en databases beheert u eenvoudig vanuit Mijn NederHost. WebSpace is bedoeld voor organisaties die een groot aantal sites beheren zoals webdesigners en mediabureaus.

Flexibiliteit zonder hoofdpijn

Omdat uw websites draaien op het betrouwbare en volledig redundant uitgevoerde hostingplatform van NederHost bent u niet afhankelijk van de prestaties van een enkele server. U hoeft bovendien geen systeembeheer uit te voeren, dat doet NederHost voor u. Toch kunt u uw webruimte flexibel en naar eigen inzicht indelen en naar wens koppelen aan domeinnamen en subdomeinnamen. Installeer uw eigen software of maak gebruik van volautomatische installatie van populaire applicaties voor o.a. blogs, CMS-en en online shops.

Als het gisteren nog moet werken

Omdat WebSpace op het volledig geautomatiseerde hostingplatform van NederHost draait kan WebSpace binnen enkele minuten werkend worden opgeleverd. Als u nu uw bestelling plaatst dan kunt u over enkele minuten al beginnen met het plaatsen van uw eerste sites.