Alle mogelijkheden voor uw site

Webhosting bij NederHost biedt alle mogelijkheden voor uw eigen software. Met volledige ondersteuning van PHP en MySQL-databases voelt software als WordPress, Joomla, Drupal en Typo3 zich uitstekend thuis op onze servers. Ook ervaren webdesigners zullen zich goed thuis voelen op de Unix-shell met de mogelijkheid om alle logbestanden te bekijken.

Als uw site altijd moet werken

Uw website bij NederHost draait op ons betrouwbare cluster dat bestaat uit meerdere machines die achter een paar loadbalancers draaien. Hiermee is de hostingomgeving niet alleen uitstekend schaalbaar, maar blijft uw site ook bij een hardwaredefect gewoon draaien. NederHost durft u daarom 99,9% beschikbaarheidsgarantie te geven en laat de beschikbaarheid van uw website meten door Pingdom.

Eenvoudig uitbreiden

De WebBasic-dienst is standaard al zeer compleet en omvat naast de standaard LAMP-omgeving o.a. HTTPS-ondersteuning, het koppelen van een onbeperkt aantal extra domeinnamen en het eenvoudig installeren van applicaties. Als u toch nog meer nodig heeft dan breidt u WebBasic eenvoudig uit met geavanceerde opties zoals memcache of een anonymous FTP-site. Uitbreidingen schakelt u eenvoudig in vanuit Mijn NederHost.

Bekijk alle technische specificaties en uitbreidingen met bijbehorende tarieven